Szintén következésképpen a csapatmunka mellett a cég,

Ebben az összefüggésben az egyes csoportok,

Ebben az összefüggésben az egyes csoportok,Vagy feladat, hogy felajánlotta 6 alapvető eszközök munka listák, az úgynevezett üzenőfal, ahol az lehetséges, hogy adjunk egy értesítést, vagy küldje el frissítéseket, azzal a feltétellel, a munkahelyek, a chat, a terület célja a gyors interjút mint egy csoport része stratégiai feladatok, amelyek azt mutatják, hogy a dátumok, valamint a célra, a tér, a szervezet valamint a tárhely a papírokat, valamint automatizált ellenőrzési, ahol lehet kapni infó a csoport rendszeresen jelenleg egy újabb variáció Basecamp 3, ami egy sokkal költséghatékonyabb kínál újabb funkciók.

Az egyetlen hátránya, hogy ha átalakít, hogy a vadi új változata nem tudja mozgatni, valamint az egész háttérben meglévő feladatokat. Megszerezhető, könnyű, valamint ugyanakkor funkcionális felhő-alapú rendszer a monitoring munkát belül a csapat ez nagyon hasonló a Basecamp rendelkezik, ennek ellenére pár hozzáadott funkciók az est egyik fénypontja a rendszer a központi tároló a papírokat ez nagyon megkönnyíti, hogy elhelyezi egy feladat vagy egy bizonyos dokumentumokat, vagy válassza ki egyenesen a mappa Adatok.

Amely mentén a megbízható vezetői feladatokat kell egy nagy képesség adatok megosztása az egyes munkahelyek, megadhatunk különböző aggályos továbbá, hogy ellenőrizze a időtartamát. Az eszköz, ennek ellenére kényelmesen beállíthatja, hogy még a személyes igények, valamint stílusban dolgozik. Áll menetrend, a beszélgetés, valamint elrendezés feladatokat. Köszönet nekik, kényelmesen készítsen új feladatok, feladatok is, amelyek összekötik őket egyesek szerint az ügyfelek, valamint az ügyfelek között a hátránya, hogy a rendszer kevésbé hatékony ellenőrzése a munkát fárasztó, különösen az esetben, ha meg kell szerkeszteni, illetve behozatali még több feladatot egyszerre.

A hátránya is hogy egy internet böngésző,

A hátránya is hogy egy internet böngésző,Vagy futó rendszerek, lehet, hogy nem működik száz százalék megint egy, a kedvencek, valamint a felhasználó számára hozzáférhető, gyors, valamint rugalmas eszköz, amely segíti a csapatokat a kis-vagy közepes méretű vállalkozások, a kölcsönös együttműködés. A tervezők ezt az alkalmazást, azt csak kapcsolatban egy internetes oldal, ahol lehet létrehozni egész ellenőrző listák a munkahelyek projektek osztva világos oszlopok úgynevezett táblák táblák, meg is van osztva egyenesen ellenőrző listák, valamint kisebb al-elem: az úgynevezett kártyák egyedi táblák lehet exportált PDF könnyen archivált.

Itt lehet elhelyezi extra fájlok, például képeket vagy megjegyzések lehet, ennek eredményeként, mint egy virtuális tábla, tud rajzolni, majd komponálja meg a különböző fogalmakat keretében a közös conceptualizing ülés. Következésképpen alkalmas, különösen a vállalkozás, amely-például, hogy kölcsönhatásba lépnek, valamint át esztétikailag rácsos felajánlotta, iOS, valamint az Android. Ez is kínál drag-and-drop attribútum, vagy a kapacitás adatok áthelyezése egymás között pouzeposunutím rá kellene venni, hogy a jobb funkciók különösen a mobil telefonok. Ez az alkalmazás egy olyan eszköz, felmérve a hatékonyság a csapat, ideális esetben, ha a hatalmas alkatrész dolgozni, és egymásra a távolból.

Ellentétben azzal, hogy azokat a munkákat,

Ellentétben azzal, hogy azokat a munkákat,Hogy működik az úgynevezett kész lista vagy írja be a tőzsdei munkák ez lehetővé teszi, hogy anélkül, hogy felesleges sáhodlouhých találkozók, vagy hívjon, hogy megvizsgálja, a teljesítmény, valamint hatékonyságát, a saját csapat, valamint a nagyon ugyanakkor növelik az emberek tudatában saját tét a siker az egész munkát csak, hogy is működik ez valójában megnézni egyszerűen a végén minden nap, az alkalmazás küld egy e-mailt a vizsgálatot mit csináltál ma csak annyit kell tennie, hogy a lista a munka. Az app, akkor ez az ellenőrzőlista a finomított, valamint az mentette meg, hogy a menetrend, amelyek a csoport összes tagja hozzáférjen minden olyan világos.

Mint a lehetséges, beleértve azt a munkát, amit ő jelent a menedzsment ez úgy tűnik, hogy egy ilyen alkalmazás a kilátás, inkább felesleges. Végül egy e-mailt a problémám, amit aznap volna, akkor is küldje el egy menedzsert, vagy a főnök. Sok ilyen ellenőrzési módszerek jelennek meg, sokkal kevésbé kellemes-érzésem szerint nagyobb a stressz, mert úgy érzik, hogy a nagy Testvér folyamatosan élvezi ahogy azonban mondani, hogy az alkotók IDoneThis, ez az alkalmazás hozza két előnyöket egyrészt nyugtatja a megfigyelés, hogy a vállalkozás a következetes követése a munkavállalók a kérelmet, mivel az emberek a végén a nap, amikor sam küld megjegyzést.